Politica de management

TeraPlast și-a luat angajamentul de a comunica îndeaproape cu clienții săi și de a dezvolta parteneriate strategice atât la nivel național, cât și la nivel regional. Prin eforturile susținute ale echipei TeraPlast, de a implementa Sistemul de Management al Calității, soluțiile noastre complete ne recomandă drept un actor pregătit să acționeze cu succes pe piața marilor concurenți europeni.

Misiunea noastră este crearea de soluții durabile, care să contribuie la diversificarea oportunităților oferite partenerilor TeraPlast.

Prioritățile noastre strategice sunt crearea unei relații consistente cu clienții noștri, care să genereze încredere în brandul TeraPlast, alocarea corespunzătoare a capitalului uman și financiar, pentru îndeplinirea eficientă a obiectivelor operaționale, precum și accentuarea responsabilității în tot ceea ce întreprindem pe plan social, civic sau în domeniul protecției mediului.

Misiune – dezvoltarea de soluții durabile care să creeze valoare pentru noi, acționarii și partenerii noștri.

Viziunea noastră – să devenim un model de excelență în management, afaceri și acțiuni de responsabilitate socială.

Valorile noastre – calitate, fiabilitate și performanță în contextul pieței. Aceste valori fac parte din cultura noastră organizațională și au fost cuprinse în inițiativele companiei de îmbunătățire continuă.